2008. július 5., szombat

Gyuszi albuma

Az úgy volt, hogy láttam Mesi győztes betűalbumát a blogján. Aztán csinált Linsey és Atyus is egyet-egyet. Gondoltam, én sem maradhatok ki belőle, és gyorsan ki is nyomtattam a "Gyuszi" betűket, kivagdaltam, elkezsdtem nézegetni a képeket, mit lehetne rárakni. Aztán megláttam ezt, és teljesen elborult az agyam tőle, annyira megtetszett.
Szépen elvonultam a hobbiboltba, vettem egy vastag (vékony?) könyvkötőkartont, szépen kiszabdaltam a lapokat. Lepedővászon úgyis volt itthon, még régebben vettem, ebből vágtam csíkokat a rögzítéshez. Hagytam egy napig száradni, addig az uramat elcipeltem R*er-be, mondván ha már úgyis születésnapom van, vegyen nekem papírokat, matricákat,stb.


Az elejére biztonság kedvéért ráírtam Gyuszi nevét, hátha elfelejtené :)












Megláttam egy picike eldugott kreatívboltban (a kedvenc boltom:D) Vácon a csigát, muszáj volt megvennem, annyira aranyos. A virág saját kreálmány különböző színű kenderzsinórból. Az autó egy 3D dekorgumimatrica a szülinapi bevásárlásból.







A kedvenc oldalam képe Gyuszi születése után pár perccel készült, melléraktam a kórházi karszalagját is. A szemben lévő oldal csipkézett szélét Szilvi egy képéről lestem el, alá pedig egy hímzett gallért ragasztottam.


































Még egy rész kiemelek, ami nagyon tetszik: a micimackós cellux. Mikor megláttam, ezt is muszáj volt megvennem, beleugrott a kosárba egy hercegnőssel együtt...:D Sajnos verdás nem volt :((










Az egyik oldalnál elrontottam a hátteret, de mivel nem volt már merített papírom, összevarrtam. Ha már így esett, a képet is körbevarrogattam szép melírozott hímzőfonallal.





















A külső borító fotokartonból készült, amit lefestettem sötétkékre, majd repesztőlakkal megdolgozva kestettem rá a négyzethálós mintát.

5 megjegyzés:

Marcsi írta...

Keresem a szavakat, de csak annyit találtam, hogy fantasztikus. Gratulálok!

Virág Éva írta...

Köszönöm szépen! Dolgoztam vele egy keveset, de megérte...

BoBo írta...

Szuper jó lett!!! Gratulálok!

kisvirág írta...

Nagyon szuper lett.

Névtelen írta...

das sieht megatoll aus.
Richtig Klasse