2008. július 3., csütörtök

Staféta másként


Újabb staféta indult a scrap.hu-n. Mindenki küldött egy piros hátteret és egy fényképet a következőnek, és mindenki hozzátett valamit. Az enyémből ez sült ki.
A résztvevők sorrendben: Didó - Szilvi - Ancsi - Éva - Moncsi - Juca - Atyus - Linsey - Csuti - Timcsoca - Millu - Szrjudit - Malomka - Marcsi.
A küldött hátterem boyswillbeboys winkledboy papír kissé megpirosítva. A fénykép a háerom lókötőről a ferrarai vár kicsike ágyúgolyói mellett készült. Moncsi saját készítésű alátétet rakott a kép alá. Ringli: Miss Vivi Kit Denim; zsinór: Szunyó Sweet Dreams; felirat a kövön: NBK_Wishstones; madár: simka-ptacek 1; szív: BabyCafe Collab Megakit 2008; virág: MCO_Wildflowers; kids felirat+ gyerekfigurák: Kubivet Childrens Day; zsinór: LDD_Vintage Dreams Retro Charm; napocska: Simies-pencil summer; betű: Art Gothic extra bold; kismadár: Ellie Lash-Little bird.
Fantasztikus volt így együtt dolgozni! Talán a legjobb az állandó izgalom volt, lesni a "levelesládát", jött-e valami, amin alakítani kell egy kicsit...

Nincsenek megjegyzések: