2008. augusztus 14., csütörtök

Velence album

Elkészült végre az új album, Szilvi bécsi minialbuma nyomán, melynek hatása legjobban az előlapon és az album formáján érzékelhető.
A borítóra a feliratot a háttér maradékából vágtam ki, ezt ráragasztottam egy spirálozó hátlapra (nagyon megtetszett a struktúrája), körbetintáztam, és csak a jobb oldalát ragaszottam oda, így a szöveg alá becsúsztathatom a kis címkét, ami szintén a háttérmaradékból készült. Került még az oldalra két süthető gyurmából készült virágos "gomb" és három papírvirág. Az összeérő széleket zöld és sötétzöld hímzőfonallal varrtam meg.
Az első lapra azt a térképet ragasztottam, amelyet a fusinai hajóállomáson adtak a kompjegy mellé. A térképet úgy rögzítettem, hogy kinyitható maradjon, így bármikor lehet tanulmányozni a térképet.
A szemben lévő fél oldalra a parkolójegyet és a kompjegyet ragasztottam fel.
Ennek a fél oldalnak a hátulja még egy kicsit hiányos: csak egy maradékból vágott madárka van rajta (a madárkát Agnieszka egyik munkáján láttam)
A következő lap fólia (akril híján), a kirándulás idejét és egy rövidke leírást tartalmaz az odaútról, plusz Juca szép címkéjét, amit a scraptalálkozón kaptunk.
A fólia hátulján egy családi fotó van, ami Canal Grande első hídján készült. Ezen a képen a lagúna város felé eső része látható, többek között a Palazzo Bernardo. A szemközti oldalon a lagúna tenger felé folytatódó partja látható, háttérben a felállványozott Santa Maria di Salute.
Következő oldalon nem a Dózse palota épületét, csak két kis részletét mutatom meg, az árkádsor szép márványfaragványait.
Ezt szintén egy fóliaoldal követi, egy kis leírással a palotáról.
Ennek hátoldalán található az egyik kedvenc képem: a család ücsörög, közben Lili elmélyülten tanulmányozza Velence térképét.
A következő szintén egy féloldal, csak most álló helyzetben. Azt a képet ragasztottam rá, amit a scraptalálkozón az egyik bemutató hölgy volt olyan kedves, hogy kérésemre felvágta puzzle-darabokra. Ezzel szemben, és a következő oldalon egy szép sikátor fényképe van.
Az utolsó lapon a Ca d'Oro épületéről készült kép van, amit sajnos az előhívás során egy kicsit megnyirbáltak.

Nincsenek megjegyzések: