2009. január 12., hétfő

Barátság a neten...


Katicától kaptam megint valamit, és ezzel nagyon meghatott. Nem igazán számítottam rá, hogy a dolgaimmal bárkit is inspirálhatok, de úgy látszik, valakire azért vagyok egy kis hatással. Nem gondoltam volna, hiszen a galériámban nem nagy az oldalaim nézettsége, leginkább ezért lepett meg ez a díj, ami az első (és valószínű az egyetlen is:D).

Íme a szövege:

"Igazából nem is jó szó rá a díj - szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés - inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag. Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben, és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket. Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"

És hogy kiknek adom tovább: elsőnek Ancsit emelem ki, mert a kedves segítsége nélkül el sem indulhatott volna ez a blog, mert a gépem nem engedte, hogy nyissak egy fiókot...A többiek pedig Hana, akivel (illetve akinek férjével) már régóta ismerjük egymást, mivel Gabi tanára volt másodikos korában, Beandy, aki személyes ismeretségben is olyan kedves és vidám, mint az oldalai Szilvi, akitől nagyon sokmindent tanultam, és Erikával együtt sok buta kérdésemre adott türelmesen válaszokat, krisssz, aki szintén inspirált nem egy oldalamnál és albumomnál, Franci és Juca akik nem csak scrapben, hanem sok egyéb másban is megihlettek, és végül, de nem utolsó sorban Mesi, akinek fantasztikus stílusa a művein és írásain egyaránt lenyűgöző.
Köszönöm szépen!!!

6 megjegyzés:

Szunyo írta...

Ó, én köszönöm, hogy rám is gondoltál. :)) Jó ilyen csapatba tartozni! :D

Unknown írta...

Köszönöm! Nagyon kedves Tőled!

Katica írta...

:-) Miért lepődtél meg???Tényleg klasszak az oldalaid...engem inspirálnak :-)

{Hana} írta...

Köszönöm - köszönjük, hogy gondoltál ránk! :-)))

Mesi írta...

Köszönöm mindkét jelölést! Mihelyt lesz rá idő, feltétlen reagálok! Jólesett, hogy gondoltál rám, és igen, a scrapnek számomra is ez a legfőbb eredménye: a sok új ismeretség, barátág. Köszi mégegyszer!

krisssz írta...

Nagyon köszönöm:) Örülök, hogy ha csak virtuálisan is, de találkozom olyanokkal, akiket ugyanaz érdekel, hasonlóan gondolkodnak és kreativitásuk inspirálóan hat rám:)