2009. február 17., kedd

Frankó blog díj


Csuti immár másodszor is kiszemelt, ezúttal a Frankó blog díjra. Nagyon köszönöm neki ezt a megtiszteltetést! A díjhoz tartozik egy vallomássorozat is: öt függőségemet kell beismernem.

1. Családom: a férjem és gyerekeim. Kicsit úgy vagyok velük, mint a tyúkanyó, rossz, ha nem látom őket, nincsenek a közelemben:)
2. Scrap: ez mostanában a hagyományos változatával ragad magával, a digitális már nem annyira.
3. Zene: inkább már csak a hallgatása, de mikor segítek gyakorolni a fiúknak, akkor néha én is beszállok; ezt nagyon szeretik:)
4. Internet: lehet, hogy már kicsit túlzásba is esek vele...
5. Olvasás: valamit muszáj olvasnom, nem baj, ha már ötvenedszer is, de elő kell vennem esténként egy könyvet (vagy többet egyszerre:D)

Meg kell neveznem öt személyt, akiknek továbbadom a díjat: Bea, mert nagyon kedvesnek és segítőkésznek ismertem meg; Adrienn, mert fantasztikusan szép készleteket gyárt; Krissz, mert sokat tanulok a munkáiból és leckéiből; Klári, mert fantasztikus oldalakat csinál, és nagyon kedves; és végül, de nem utolsó sorban Marcsi, aki szintét gyönyörű lapokat meg oldalakat csinál.

3 megjegyzés:

krisssz írta...

Köszönöm :)) És egyáltalán nem törpül el a kreatív tagság mellett. Tényleg nagyon örülök, ha hasznosnak tartod, amit csinálok. Már nekiálltam összeírni az én függőségeimet, jól el lehet gondolkodni közben:) Hamarosan fent lesz a blogomon.

Klári írta...

Évikém! Nagyon köszönöm a dijat.Túlságosan nem kell gondolkodnom a függőségeken, mert van egy-pár. Igyekszem feltenni a blogra.

Arenn írta...

Köszönöm! Nagyon örülök neki, hogy rám gondoltál. Még senkitől sem kaptam díjat.
Gondolkodok az 5 függőségen, bár nem nagyon kell, és már teszem is fel az blogra.
Mégegyszer köszönöm!