2009. április 14., kedd

Egy pop up lap leírása



Ennek a lapnak feltöltöttem a mintáját, amit letölthetsz innen. Az elkészítése könnyű, csak ki kell nyomtatni a letölthető pdf fájlt, kinyomtatni, és összeilleszteni.Jó munkát! Ha esetleg elakadna valaki, csak szóljon, és csinálok fázisfotókat:)

7 megjegyzés:

Török Ágnes írta...

Köszi Éva! Most már én is próbálok próbálkozni... :)

Névtelen írta...

Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in Creative Busy Hands Scrapbook Freebies Search List, under the Hybrid Project(s) post on Apr. 14, 2009. Thanks again.

Névtelen írta...

Thank you! Your blog post will be advertised on the DigiFree Digital Scrapbooking Freebie search engine today (look for timestamp: 14 Apr [LA 07:00pm, NY 09:00pm] - 15 Apr [UK 02:00am, OZ 12:00pm] ).

Lirpa írta...

Very cute, thank you :)

Monika írta...

Nagyon érdekes lap, roppant kreativ! Én ugyan már egy ideje nem készitek hasonlokat de ez megragadta az érdeklödésemet.
Köszönöm hogy közzé tetted!

Névtelen írta...

Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in Creative Busy Hands Scrapbook Freebies Search List, under the Hybrid Project(s) post on Apr. 16, 2009. Thanks again.

Bea írta...

Köszi Éva! Ezeket le lehet tölteni? Hát ez király!
Én magam készítettem egy nagyon-nagyon egyszerűt, csak hogy ráérezzek a logikájára. Majd megmutatom, ha már időszerű lesz (még nincs elküldve). Tuti ezt is megpróbálom, bár már asszem értem a kialakításának a lényegét - titkát -, de ezzel még mélyítem majd egy kicsit. Ha bénázok, sikítok. ;-)