2009. április 17., péntek

Lókötők:)

Csak most sikerült befejezni, mivel olyan vastag lett, hogy nagyobb karikát kellett venni hozzá:))
Az első oldal fólia, egy Rayheres duplaoldalas papírral. Igyekeztem úgy kivágni a szívet, hogy a gyerekek azon kukucskáljanak ki. Az oldalon természetesen ott van a kedvenc sk pecsétem a rabruhás madarakkal...
A cím betűit kivágtam kék kartonból, ezt pedig fehér Tiziano kartonra ragasztottam, és szivacskockával rögzítettem a fóliára.
A következő oldalon felhasználtam az innen kivágott szívet, "spirálalakban" kivágtam, és a két végét ragasztottam a két szembenlévő oldalra. Használtam még a Scrap bazáros pecséteimet és gyöngytollat, a szemben lévő oldalon pedig csipbord kört, rayheres miltonkapcsokat, kenderzsinórt és kék négyzethálós szalagot.
A következő duplaoldalon rayheres csőszegeccsel átütöttem Gyuszi fotóját és ebbe fűztem bele a kenderzsinórt. Szintén ezzel a zsinórral varrtam az egyszínű, a másik oldalon a csíkos kartont.
Következő duplaoldal csajos lett a narancsszínű virágos Rayher papírral. Itt igyekeztem úgy kivágni a virágokat, hogy rálógjanak a fotókra.
A következő lap megint fiús, itt a kék csíkos lap Rayhertől való, a barna DaisyD szerzemény.
Ezt követő duplapldal egyik fele kartonon, a másik fólián van, itt is a kettőt egy spirálisan kivágott duplaoldalú Rayheres papír köti össze, és szintén használtam a Scrap bazáros betűimet.
Ezután ismét egy fiús lap követi, mindkét gyerkőc bicajos sisakban van, így egy kicsit tépkedtem a papírt, hogy vagányabb legyen.
A következő oldalakon használtam fóliára nyomtatott PS ecseteket, Gyuszi oldalán még kenderzsinórt, Gabi és Lili oldalán pedig szaténszalagot fagyöngyökkel. Mindkét zsinórt a fotón vágott lyukakba fűztem.
Ezután van a zenész oldal, itt használtam DaisyD-s papírt és Krea-tippes dekorgombokat, a szemben lévő oldalt pedig Photoshoppal szerkesztettem és fóliára nyomtattam. A violinkulcsot és a hangjegyet a DaisyD papírból vágtam ki és szivacskockákkal ragasztottam a lapra.
Az utolsó két oldal megint csajos, itt Lili ruhájához választottam a DaisyD papírt. Az egyik fotó szélét "bearanyoztam", és ezen az oldalon rayheres ragasztópárnával pecsételt indába is ilyen füstfóliát ragasztottam.

1 megjegyzés:

ivi írta...

Most látom csak hogy még egy csúcsszuper album van itt! Ez is tele van jobbnál jobb öltetekkel!