2009. július 7., kedd

Scraptábor 2009.

Nagy izgalommal készültünk a táborra, nem is tudom, ki volt izgatottabb, a gyerekek, vagy én...:) Mikor végre bepakoltuk a rengeteg cuccot és elindultunk, kicsit izgultam, hogyan fogunk a Dunán átmenni Vácnál. Ez a kép fogadott minket a kompállomáson:de szerencsére azért jártak a hajók, így át tudtunk menni a szigetre.
Megérkezés után Erika fogadott minket Vekával, majd megmutatta a szállásunkat. Nagyon nem csomagoltam ki, csak a scrapcuccokkal teli bőröndöt kaptam el, és már mentem is a többiekhez. Közben egyre érkeztek a többiek, beszélgettünk, nézegettük egymás kész műveit... időnként a gyerekeket hajkurásztam stb...
Három óra körül a gyerekek elmentek lovagolni, mi pedig hozzáfogtunk az első műhelyhez.
Ennél a munkánál már sok kölcsöncuccot használtam, például a fiskarsos szélvágót a kommentcímkénél, Tünde kommentpecsétjét, Bertuska ajándékgombjai is az oldalra kerültek.
Időközben megkaptam Borkától a rendelésemet, így a maradék papírokból elkezdtem az állatkertes albumot is csinálni, szintén sok kölcsöneszközzel (Juca címkelyukasztója, Ágika kommentárpecsétje, Atyus pecsétje és tintája...)
Az asztal így nézett ki pénteken kora délután:

és így 24 óra múlva:
Másnap reggelre a gyerekek már teljesen feloldódtak, így már nem akart minegyik mellettem ülni, a reggelinél lecseréltek Barsra:
aztán később a vacsoránál Norbi bácsira és Ákos bácsira:)
Délelőtt elmentek kincset keresni az egyik ottani vezetővel és a kísérő szülőkkel, nagyszülőkkel. Ezen a képen éppen állatnyomokat öntenek ki gipsszel:
itt meg Gabi jön a talált kincseivel(alig bírtam lebeszélni róla, hogy hazahozza ezeket az állkapcsokat...):
Visszatérés után megint játszottak, itt éppen Barsot tanítja Gyuszi olvasni:
Mi közben dolgoztunk a második készletünkkel, ebben a műhelyben öregíteni tanultunk.

Este a gyerekek már alig várták a tombolasorsolást, itt látható a sorsolóbizottság:
Lili le is nyúlta Jovi nyereményét, egy tappancspecsétet.

Harmadik nap a gyerekek is dolgoztak, Erika és Lilla segítségével egy zsiráfos oldalt csináltak. Kép még nem került rá, de nemsokára pótoljuk:)
Itt a fiúk munkában:
Lili és Lilla:
Gyuszi műve:
ez Gabié:
ez pedig Lilié:
Mi pedig bőszen fújkáltunk pigmenttintával sablonokat, én még kölcsön is kértem Tünde és Hana sablonját és tintáját, hogy színesebb legyen az oldalam...
Ez pedig az utolsó napon készült csoportkép, amin elvileg a műveinket mutatjuk, de nekem Lilit kellett fogni, mivel elesett, és nem volt hajlandó egyedül még ülni sem...
Remélem, jövőre is lesz hasonló rendezvény, mert sok mindent tanultam, klassz készleteket szereztem be, és végre volt kivel beszélni a scrapbookról, tapasztalatokról, technikákról...

2 megjegyzés:

Vera írta...

Hű Éva! Nagyon mozgalmas, szuper beszámolót írtál, csak pislogok! Nagyon örültem, hogy megismerhettelek! :) Pussz!

Katica írta...

Most kicsit lemaradtam a nyár miatt a kommentekkel...de pótolom.
Nagyon klassz lehetett a tábor...jövőre Én sem fogom kihagyni... :-D