2009. augusztus 29., szombat

Örömök

Két nagy dolog is ért engem az elmúlt hetekben, gondoltam, megosztom Veletek:)
Az egyik, hogy Bea felkért DT tagnak a webboltjuk készleteinek bemutatására, plusz még az én cuccaimat is árulják! Hamarosan elkészülnek az új prototípusaim, de ez már nem horgolás lesz (a többi maradjon még meglepetés!)
A másik, a BasicGreyChallenges oldalán a havi nyereményhez besorsoltak a tíz közé Jovi lapjával, akik közül egyvalaki megkapja a SSS által szponzorált nyereményt. Nem valószínű, hogy nyernék, de már ennek is örülök!

2009. augusztus 28., péntek

A nyertesek:

Kicsit várni kellett a sorsolással, mivel az egyik sorsolási bizottsági tag későn ébredt:) De kivártuk és most megtudhatjátok, kik a szerencsések.






Mivel nem látszik jól a felvételen, itt vannak a nyertesek (kicsit életlenül és homályosan, de azért olvasható)


Ágika, hétfőn megkapod, mikor találkozunk, ha az jó neked, Dikó, kérem a címed, Szilvi, a tiéd az, ahonnan te szoktál küldeni?

Akinek tetszenek a virágok, és szeretne venni, az megvásárolhatja Beáék boltjában.

2009. augusztus 26., szerda

Jovi lapja




Jovi szülinapi lapjának belsejével még adós voltam, de addig nem akartam feltölteni, amíg meg nem kapta a címzett :)
A forgathatós rész egyik felét fóliából vágtam ki, erre ragasztottam a BasicGrey papírból kivágott kört két részbe vágva. Azért így csináltam, hogy a mintája jól jöjjön ki, ha külön kiszabom a formát, nem sikerült volna pontosra a mintánál. Az elforduló részt Yabo papírból vágtam, mint a lapot magát is, és a mintát és szöveget pecsételtem rá, mivel a kézírásom elég rémes...
A lap ötlete és a forgó rész szabásmintája innen van.

2009. augusztus 22., szombat

Egy kis játék


Játékra hívom az olvasóimat :) Az augusztusi SBK kithez jár egy pár horgolt virág. Mivel a kit papírjaihoz nagyon passzoló horgolófonalaim vannak, elkezdtem a virágok sorozatgyártását.

Mivel annyit gyártottam már, hogy nem fogom tudni hova tenni, ezért gondoltam, kisorsolom egy részüket a jelentkezők között. A fenti képen látható egy pár prototípus, de természetesen számtalan variáció van még : öt-hat-hét szirmos, szimpla, dupla, tripla... a színek pedig fehér, vanília (a középsők a képen), narancssárga (?) a jobb szélén és sötétbordó (baloldali)

Úgy gondoltam, 5-5 virágot fogok adni a három nyertesnek, de ha nagy lesz az érdeklődés, akkor még gyártok egy párat...:D

Jelentkezni erre a bejegyzésre tett megjegyzéssel lehet.

Szóval, várom a jelentkezőket 27. éjfélig, a sorsolás pénteken délelőtt:)
Jó játékot!

2009. augusztus 20., csütörtök

Te mit olvasol most?

Ezt a kérdést tette fel nekem Rika, Szilvi, és Tünde. Most épp a Shirleyt olvasom (Charlotte Bronte), meg Jókaitól a Politikai divatokat, és nap közben, mikor a gyerekek nagyon kiakasztanak, akkor beleolvasok a Twilight sorozat valamelyik kötetébe. Sajna, ilyen rosszak az olvasási szokásaim:) ((gyerekkoromban naponta 3-4 könyvet olvastam, mostmár azért lassulok:D)))
A 161. oldalak 5. mondatai a következők:
1. (Ch. B.) Te vénlány?
2. (J.M) Én nem siethetek - viszonza Róbert.
Megkérdezném Hanát, Ildikót és Katicát, ők vajon mit olvasnak ebben a melegben?

BasicGrey kihívásra

A képeslap Jovinak készült a születésnapjára a BasicGreyChallenges kihívása keretén belül, remélem, nem jár erre addig, amíg meg nem kapja :) A belsejét nem töltöm fel, hátha mégis benéz hozzám, akkor legalább az meglepetés lesz neki.

Felhasználtam hozzá Yabo kartont, BasicGrey Stella Ruby és Lucky papírja, Rayheres organzaszalag és sbk virágok.