2010. június 14., hétfő

Tábor után...

Pénteken delelőtt elmentünk a scraptáborba. Mesit és Beát Pesten felvettük, és együtt utaztunk tovább Tarjánba. Az eredeti szállás Horányban volt, de a Duna áradása miatt nem mehettünk oda a kitelepítések miatt, így Klári szerzett nekünk szállást egy gyönyörű helyen. A szobák, a környék és az ennivaló fantasztikus volt, annyit ettünk három nap alatt, mint máskor egy hét alatt:)
A hangulat nagyon jó volt, bár a tavalyi táborhoz képest most nagyon lepukkant voltam. Igazából csak pénteken sikerült valamit alkotnom, mégpedig a textil minialbumot hoztam össze nagyjából. Egy kevés simítás maradt szombat délelőttre, és mikor elkészültem, csak ültem, és néztem. Még próbálkoztam a második műhellyel, az alkoholos tintázással, de az az oldalam már nem készült el teljesen, a harmadikba pedig bele sem kezdtem. cikiztek is a többiek, hogy talán alkotói válságom van...?:))
Itt a textil albumom:




Mikor vasárnap délután hazaértünk, akkor ezzel fogadott az egyik rózsabokrom:Nem gyönyörű a virága?:)

3 megjegyzés:

kisvirág írta...

Gyönyörű lett az albuomod Éva. Csak ámulok.

DAnett írta...

Éva már ott megcsodáltam az albumodat, és csak irigykedtem! Csodaszép lett!! Annyira tetszik a sok varrás benne, és nagyon -nagyon hangulatos az egész!

pufiindian írta...

Igazán csodás lett az albumod, látod a rózsáid nem törödnek alkotói válsággal stb. csak meghálálják a gondoskodást és örömet szereznek.