2011. május 30., hétfő

Körömcipő

Nem most készült, de csak most volt időm feltölteni. Eredetileg lapos sarkú cipőcske készült, aztán a kolléganőim felvetették a tűsarkú ötletét, és nem nyughattam, amíg ki nem találtam, hogy lehetne megoldani. Aztán ez sikerült belőle...

2011. május 25., szerda

Album az óvónéniknek





Ez egy (illetve öt) villámgyors minialbum: négy a két-két óvónőnek és a dadáknak, egy pedig nekünk. Mindhárom gyerkőcöt beleraktam, hiszen a fiúk is itt voltak ovisok... Nem lett egy túl díszes album, inkább túl egyszerű lett, de rohamtempóban kellett csinálni. Így az oldalakra csak egy pár sk prima virág került, kenderzsinór, meg gyöngytoll. A képeket még elő kell hívatnom, és jövő hét pénteken át is adhatjuk az illetékeseknek:)

Egy lap csak úgy



Nem tűntem el ám teljesen, csak nincs sok időm most blogot írni:) Ezt a lapot csak azért gyártottam, mert nagyon megtetszett egy külföldi blogon az ötlet. Mivel a zöldes pöttyös papírhoz egy sárkányt vagy dinót szerettem volna rakni, azt a neten keresett az egyik kolléganőm, azt paper piecing technikával készítettem el. Amúgy semmi különleges, ráadásul nem is alkalomra készült, tényleg csak az alkotásért...:)
Bo Bunny maradékokat használtam, továbbá fehérmagvú papírt alapnak, Tim Holz domborítómappáját és Rayheres gyöngytollat.

2011. május 15., vasárnap

Testvéri szeretet II

Egy ideje már ülök ezen az oldalon, valahogy nem akar összejönni. Most sem érzem késznek, de már elegem volt belőle...:) BG Marjolaine készlet papírjait használtam, továbbá woodware gombokat, Rayheres fotolapkákat, meg egy binder (?) kapcsot az egyik váci papírboltból. Pencillines vázlat alapján dolgoztam, bár jócskán eltértem tőle...:)

Részletfotók:



Egy legenda közelről



Tegnap már ezért érdemes volt munkába menni:) Ahogy leszálltam a Nyugatiban a vonatról, ezt láttam. Nagy élmény volt, nem tudom, mikor látom megint ilyen közelről (lehet, hogy soha...)

2011. május 4., szerda

Scrapbook tanfolyamok

 Májusban a Rayherban scrapbook-kal kapcsolatos tanfolyamokat tartok. Most szombaton (május 7.)ezt a vonatos ballagós albumot fogjuk elkészíteni, jövő héten csütörtökön (május 12.) ezt a babás pop up képeslapot, a belseje meglepetés :)
 A következő szombaton (május 21.) ezt a szintén pop up esküvői meghívó, és a menükártya elkészítését mutatom meg:
A hónap utolsó csütörtökjén (május 26.) pedig közkívánatra a papírvirágok készítése lesz a téma.

Jelentkezzetek időben, ha szeretnétek jönni, mert már nincs sok hely:)