2011. június 17., péntek

Utolsó ovis fotózásunk:)

Szabadnapom termése:)

Igazándiból a KCK-s nyereményemre épült az oldal: egy csomó BG Kioshi matricát küldtek. Amint látszik, egy párat fel is használtam belőlük... Mivel ilyen papírom nem volt, ezért gyártottam egyet sima fehér kartonból misteléssel és pecsételéssel. Ezen kívül csak Rayheres szalagokat használtam. A végeredmény pedig alul látható.




2011. június 15., szerda

Egy kocsi

 Ezt a kocsit egy dán (?) blogon láttam, muszáj volt megcsinálnom...:)
Bo Bunny maradékot használtam, meg domborítófóliát és zselés tollat. A kerekek természetesen forognak, bár kicsit úgy, mint Frédiék kocsijának, egy kissé döcögősen...




2011. június 14., kedd

Cápáim



A baglyok mellett ezek a cuki cápák is készültek. A kedvencem a kék, enyhén fogyatékos cápi a lökött tekintetével, és a letört fogával:) A dekoráció amúgy nem az én művem, csak papírcápák.

2011. június 13., hétfő

Bagolykáim


Csináltam a múlt héten egy pár baglyot... Még csak ez a kettő került fotózásra, majd a többit is lefényképezem:)

2011. június 8., szerda

Elballagtunk...

 ...mármint Lili az óvodából:) Az egyik anyukával kiötlöttük, hogy ezeket fogják kapni az óvónénik és a dadusok, az anyagokat beszereztem a Rayherben, aztán szépen meg is csináltam mindet. A két óvónéni egyforma ékszeres dobozkát kapott, a tetején a gyerekek fotójával. Munkatársaim azt mondták, úgy néz ki, mint egy habos torta, mivel a tetejére folyékony papírt kentem, ami száradás után merített papír jellegű lett, alulra Tante Ema textilt ragasztottam, a doboz belsejébe pedig szintén Tante Ema, csak papír változatban, került.



A dadusok pedig ilyen képkeretet kaptak:

A keret elkészítésének és hozzávalóinak leírását feltettem ide:)