2011. január 30., vasárnap

Dobozka


Kicsit túlzás doboznak nevezni, de nem tudtam jobbat kitalálni:) A belsejébe jegyzetpapírtömböt raktam, legalább szép helyről veszem ki a papírokat:) Az ötlet nem saját, egy blogon láttam.
Alapnak Lidlből származó jó vastag kartont használtam, a mintás papírok BG Cappella Chorus, Puccini és Timpani darabjai. A virágok közepébe woodware milton került, a két "álló" virágnak pedig jáde a közepe, gyöngyfűződrót a szára:)


Részletfotók:






Indítom ezt is a BG virágos kihívásán:)

Egy lap Valentin-napra

A lapot a C.R.A.F.T. challenge 87 leírása szerint készítettem el BG Whisper és Créme Brulée papírokból, az alap Bazzill karton. A virágok ismét sk készültek, a szalag Merikától van (köszi még sokszor;)) Került még rá natúr kenderzsinór, meg egy pár woodware milton a virágok közepébe. Kinyitva ilyen:A lap kivehető, és felnyitható, majd oda kerül a szöveg:)

Részletfotók:





Indítom a C.R.A.F.T., a Charisma Cardz és a BG kihívásán is, ha már elkészült:)

2011. január 28., péntek

Még egy örömhír


Talán láttátok jobb oldalon azt a kis blinkie-t, az az örömöm oka. Még decemberben beneveztem az egyik oldalamat a KCK Basic Grey kihívására, ahol nagy meglepetésemre második díjat kaptam rá. Nem igazán számítottam erre, ezért nagyon-nagyon büszke vagyok:)

2011. január 27., csütörtök

Egy oldal és egy örömhír:)

Ismét CS vázlat alapján született egy oldalam. A képekkel egy kis probléma akadt, mert a fekete festék valamiért nem akar megmaradni a fotópapíron, így mindegyikre kellett egy fóliát is ragasztani...:( Használt anyagok: Bazzill karton, KC mintás papírok, Martha Stewart mintalyukasztó, American Craft gumi betűmatrica, MME milton, TH szélvágó.

Részletfotók:




És az örömhír: Lili az egyik karácsonyi lapjával nyert az ICS oldalán, és tegnap megérkezett a nyereménye:

2011. január 25., kedd

Kicsi a rakás...

Most egy fiús oldal a sok lányos után...:)
Ismét CS vázlat alapján készült. Felhasznált anyagok: Bazzill Crisscross karton, Jenni Bowlin, Rayher és Sonburn papírmaradékok, gyöngyfűződrót, és gombok innen-onnan. A focis miltont egy találkozón szereztem talán Szilvitől, a felirat kreatúrás chipboard betűk tintázva. A Sonburn papírt Fiskars domborítólappal megdolgoztam egy kicsit, és a nyomatot megcsiszolgattam, a Bazzill szélét fehér és kávé színű krétával meghúzogattam.

Részletfotók:


2011. január 21., péntek

Puszi

Ismét CS vázlat alapján készült a novemberi fotósorozatból.
Alap Bazzill Crisscross karton, a világos rózsaszín szintén Bazzill, a mintás papír és a matricák Doodlebug Design-tól valók. A pöttyös rózsaszín lap Lidl-beli scrappapír egy darabja, a miltonok Woodware termékek.


2011. január 20., csütörtök

És a második:)

mármint húsvéti lap. Magenta vázlat és SSC bingókártya (gomb - virág - glitter) alapján készült, Magenta papírokkal, Woodware gombbal, Tattered Angels mistekkel és Anchor hímzőcérnával.

2011. január 19., szerda

Az első húsvéti lap:)

Már régóta szemezgettem ezzel a technikával, hát most kipróbáltam:) Tervben van még egy pár hasonló technikájú lap, és persze sb oldal is:)

2011. január 12., szerda

Megint Lili

Ha már egyszer ennyi jó kép készült róla a fotósunk jóvoltából...
Ismét egy vázlat alapján készült oldalam látható:) Most Bo Bunny vázlat alapján dolgoztam, BB Delilah papírokkal. Az alap kraft karton, egy kicsit pecsételgetve Borkától ellesett módszerrel, van egy pár sk virág rajta, Magenta inda, Basic Grey félgyöngy, organza szalag. A képet megint textilre nyomtattam a kisasszonyról:)

Részletfotók:



2011. január 11., kedd

Egy újabb lap:)

Már olyan rég csináltam lapot, épp itt volt az ideje:)
Alapnak Bazzill kartont használtam, a mintás papírok Basic Grey Cappella kollekcióból valók, a virágok Primától, és az elmaradhatatlan Anchor hímzőcérnámmal készült a varrás.
BG pöttyös kihívására, az EAC vázlata alapján készült, így indítom mindkét oldalon:)

részletfotók:


2011. január 6., csütörtök

A nagy csobbanás

Annyira szeretem ezt a képet Gyusziról, olyan édes rajta:) Már épp ideje volt kezdeni vele valamit, hiszen a fotón a pici fiú még csak 4 éves... (két hét múlva lesz 10). Gabi is látszik a képen, igaz, csak a feje:)
A képet megint textilre nyomtattam, a fehér hátteret jól megfújkáltam mistekkel, a hullámokat pedig maradék BG Marrakesh papírból és zöld kartonból vágtam ki. A kép alá került még egy kommentár az akkori kalandos nyaralásunkról.

Részletfotók:




2011. január 4., kedd

Levelek a Jézuskának:)

A decemberi albumom egyik oldalára kerültek a gyerekek levelei. Persze nem az eredetiek, azokat elraktam biztos helyre:) Mindet beszkenneltem, lekicsinyítettem, hogy beleférjenek az albumba, és merített papírra kinyomtattam. Fekete papírból csináltam meg a borítékot, a szélét fehérrel tintáztam, és pecsételtem is, így teljesítettem a scrap-kreatúra második kihívásának minden feltételét:) Ne felejtsétek el, még 10-ig lehet pályázni a nyereményre!


Lili rajzaihoz odaírtam, mi micsoda, mert pár év múlva már nem biztos, hogy emlékeznénk rá, miket kért:)

Kedvenc

Utóbbi időben nagyon rákaptam a vázlatokra...:) Ez az oldal egy CS vázlat alapján készült, persze egy kissé átalakítva a saját ízlésemre:P A mintás papírról egyből ez a film jutott eszembe, ennél a jelenetnél a falat borító tapéta rettenetesen hasonlít rá:)
Megint használtam a karácsonyra kapott TH domborítómappát, most éppen Core'dinations barna magvú fekete papíron, így a domborított mintáról lecsiszolhattam a feketét:) Alap a táborban vásárolt, Csabáék MS-os széllyukasztójával kivágott 7Gipsies papír, ez alá is került a fekete barnamagos, hogy látszódjon a szép csipkés széle a papírnak. A mostársárga Bazzill kartont is megdomborítottam, itt a nyomat pozitívját bekenegettem egy kis TH-féle distress tintával, hogy sötétebb legyen. Került még rá egy pár egyszerű rétegzett virágocska a fentebbi papírokból kivágva, egy Merikától kapott gomb, amire a mintás papírból ragasztottam egy darabot, és egy kevés csipke a kép alá. A címfelirat BG Cappella betűmatricából van. A képet ismét textilre nyomtattam, szerintem nagyon hatásos, bár a fotón nem jön át...
Részletfotók: