2012. augusztus 20., hétfő

túl a 65 ezren

Nagyon köszönöm az eddigi érdeklődéseteket, és egy játékra hívom kedves olvasóimat. Aki továbbadja a játékom hírét, rendszeres olvasóm és hagy egy kommentet ennél a bejegyzésnél, az kap egy marék hasonló art tile darabkát, mint az előző bejegyzésemben láthatók. A határidő legyen szeptember 15. szombat, a sorsolás pedig szeptember 17. hétfő.

Továbbá van egy lemaradásom is, Timinek tartozom még ajándékkal egy régebbi játékért. Ha megfelel Neki is, akkor kap egy pár fent említett darabot. A címedet légy szíves küldd el emailban:)

Megint egy album



Elég rég elkezdtem már ezt az albumot, még a táborban is ügyködtem rajta. most sincs még igazán készen, de legalább már megmutatható állapotban van:)
Mariannedesign, Core'dinations, DCWV, Prima Almanac jegyzetpapírokat és sok maradék papírt használtam, továbbá Prima pecséteket és virágokat, valamint a kihajtós oldalak rögzítéséhez mágneseket a rayhertől:). A táborban egy csomó lány mintalyukasztóját igénybe vettem de már a márkákat és a tulajdonosokat sajnos nem tudom...
Használtam továbbá saját készítésű art tile darabokat, nekem tetszenek:)

És akkor a többi oldal fotója:

















2012. augusztus 6., hétfő

Scraptábori minialbum

Elég régen nem jelentkeztem már, pedig sok minden készül a kezeim alatt, csak nincs időm blogolni:) Most következzen egy kis pótlás.

Múlt hónapban volt az éves scraptábor. Idén is elkísért Gyuszi fiam, és megint jól éreztük magunkat. Csak egy oldalt tudtam ott helyben befejezni, mert közben még csináltam egy másik minialbumot is csak úgy... Az idei táboros album megint Anett vezetésével készült. Nekem nem igazán tetszett a genotermes borító, így egy kissé átalakítottam. Műanyag fóliából készítettem el a borítást, erre Mary StazOn-jával pecsételtem, bár a címlapon nem látszik annyira, mint a hátoldalon. Sajnáltam a maradék fóliát kidobni, ezért a borító belső felére rávarrtam, így lett egy kis zsebem.




  Sapimanótól kunyeráltam csipkét, ez került a belső borító elején a papír alá, a papír széleit pedig összevarrtam.

 A kihúzható címkékre Edit pecsétjeit használtam


 Itt Atyus mintalyukasztójával nyomtam a papír szélére mintát












 A lefűzhető "bugyi" helyett inkább pauszpapírt varrtam pótlapoknak az oldalra







A képek helyenként sajna nem a legjobbak, de most így sikerült:)
A minialbumhoz Prima Natural Garden papírokat és chipboardokat használtam, Prima Printery pecséteket és rengeteg csipkét.