2023. december 10., vasárnap

Primamarketinginc The Plant Department mini album



Ez a papír is nagyon tetszett, így nem bírtam neki ellenállni :)
Most kicsit rendhagyó méretet készítettem magamhoz képest, általában négyzet, vagy ahhoz nagyon közeli téglalap alakú albumokat alkotok, kicsit ezzel kiléptewm a komfortzónámból, és tetszik a végeredmény, szóval lehet, hogy készül majd több ilyen 6*8 inch-es albumka

2023. április 10., hétfő

Painted by the Wind és Japanese Beauty mini album





Sokára készült el ez az album, de szerintem megérte :)

Craft O'Clock és ScrapBoys papírokat, TheWashiTapeShop washijait, Hobbiékszer szórható dekorjait és zsinórjait használtam fel hozzá, az alapot arany színű kartonból készítettem könyvvarrással.

2023. április 9., vasárnap

Gyors, bővíthető minialbum

 Sziasztok!

Ez az első olyan videós tutorialom, ahol egy albumot az elejétől a végéig kamera előtt készítek. Nézzétek el a bakikat (pl lekapcsol a kamera, macska beletrollkodik - mondjuk azt sikerült kivágni :) - besötétedett időközben stb).

Az esélytelenek nyugalmával jelentkezem vele a Graphic45 Brand Ambassador Call kihívására.

Fogadjátok szeretettel :)


https://youtu.be/mBd4WO26EfU


Welcome!

Here is my video tutorial of creating an album. Please note that this is the first time I'm capturing the process, so there were some technical and non-technical issues as well (capturing stops randomly, sun goes down, or just our cat came and interrupted me - which I've cut out :) ).

With the calm of an underdog I'm also participating in the Graphic45 Brand Ambassador Call challenge.

Please enjoy the video, and all feedbacks are accepted. :)


2022. július 16., szombat

Primamarketing Watercolor Floral mini album


Nagyon megtetszett ez a papírja (is) a Prima Marketingnek, és megtetszett  ez a minialbum vágókés is, a kettő keresztezéséből született ez a cukiság.

2022. június 23., csütörtök

Óvodai balladós minialbum



Egy nagyon cuki kislánynak készült ez a scrapbook album anyukája kérésére. Sajnos a képeket nem volt már időm megszerkeszteni és belerakni az albumba, de anyukája megoldotta szerencsére :) Semmi extra nem került most bele (pop up), mivel nagyon sok képnek bele kell férnie a három ovis évből. A papírok vegyesek, MME (ebben nem vagyok most biztos...), BoBunny két kollekciójából papírok és rengeteg alapkarton. Sok szeretettel a kis hölgynek :)

2022. június 10., péntek

Paws Of Happiness mini album


Ez a papír annyira, de annyira cuki... muszáj volt még alkotni belőle egy albumocskát:) Remélem, örül neki a kislány, aki kapta:)