egy pár scrapAz őrületem tavaly novemberben kezdődött, akkor kerestem rá először a scrapbookra. Azidőtájt újult meg a scrap.hu honlap, gyorsan regisztráltattam magamat, és lestem, mit csinálnak a többiek. Elkezdtem én is a készítgetést, de csak januárban mertem az első oldalt feltölteni.


Ez az egyik kedvenc fényképem Gabiról. Fürdés után készült, és nagyon jól állt vizesen a haja. Ráadásul még be is feszített... Mivel nem találtam olyan hátteret, ami tetszett volna hozzá, csináltam egyet. Halványsárga fotokartonból vágtam ki az alapot, erre dolgoztam rá a gepárdos szalvétát. A címke pauszpapírból van, a leveleknél egy kicsit kibomborítottam a lapot.Ezt a képet anyuról csináltam anyáknapjára. Eredetileg a scrap.hu áprilisi kihívására készítettem, amihez József Attila egy verscímét kellett témául választani. Végül nem töltöttem fel, mivel nem használtam a megadott skiccet.
Egy másik kedvenc oldalam, amit a házunk építése közben készült fotókból szkreppeltem. A háttérpapír DerekMDesign GrandmothersHouse kitjéből való.
Ezt is nagyon szeretem, a fényképek az egyik bevásárlóközpontban készültek, ahogy a fiúk ülnek Sato Jordanjében. Az oldalkoz Akiloune Little Punk kitjét használtam fel.
Ez is nagy kedvenc. A fényképeket Gábor csinálta a zeleméri templomromnál. A háttér Fraisinette-től való.

Köszönöm, hogy benéztél!

Google Website Translator Gadget

Köszönöm, hogy erre jártál, és megtiszteltél a figyelmeddel!

Idő

erre nagyon büszke vagyok:)

és erre is:)

Üzemeltető: Blogger.