Gyuszi albuma

Az úgy volt, hogy láttam Mesi győztes betűalbumát a blogján. Aztán csinált Linsey és Atyus is egyet-egyet. Gondoltam, én sem maradhatok ki belőle, és gyorsan ki is nyomtattam a "Gyuszi" betűket, kivagdaltam, elkezsdtem nézegetni a képeket, mit lehetne rárakni. Aztán megláttam ezt, és teljesen elborult az agyam tőle, annyira megtetszett.
Szépen elvonultam a hobbiboltba, vettem egy vastag (vékony?) könyvkötőkartont, szépen kiszabdaltam a lapokat. Lepedővászon úgyis volt itthon, még régebben vettem, ebből vágtam csíkokat a rögzítéshez. Hagytam egy napig száradni, addig az uramat elcipeltem R*er-be, mondván ha már úgyis születésnapom van, vegyen nekem papírokat, matricákat,stb.


Az elejére biztonság kedvéért ráírtam Gyuszi nevét, hátha elfelejtené :)
Megláttam egy picike eldugott kreatívboltban (a kedvenc boltom:D) Vácon a csigát, muszáj volt megvennem, annyira aranyos. A virág saját kreálmány különböző színű kenderzsinórból. Az autó egy 3D dekorgumimatrica a szülinapi bevásárlásból.A kedvenc oldalam képe Gyuszi születése után pár perccel készült, melléraktam a kórházi karszalagját is. A szemben lévő oldal csipkézett szélét Szilvi egy képéről lestem el, alá pedig egy hímzett gallért ragasztottam.


Még egy rész kiemelek, ami nagyon tetszik: a micimackós cellux. Mikor megláttam, ezt is muszáj volt megvennem, beleugrott a kosárba egy hercegnőssel együtt...:D Sajnos verdás nem volt :((


Az egyik oldalnál elrontottam a hátteret, de mivel nem volt már merített papírom, összevarrtam. Ha már így esett, a képet is körbevarrogattam szép melírozott hímzőfonallal.

A külső borító fotokartonból készült, amit lefestettem sötétkékre, majd repesztőlakkal megdolgozva kestettem rá a négyzethálós mintát.

5 megjegyzés:

Marcsi 2008. július 5. 20:32  

Keresem a szavakat, de csak annyit találtam, hogy fantasztikus. Gratulálok!

Virág Éva 2008. július 5. 21:24  

Köszönöm szépen! Dolgoztam vele egy keveset, de megérte...

BoBo 2008. július 5. 22:00  

Szuper jó lett!!! Gratulálok!

kisvirág 2008. július 6. 14:43  

Nagyon szuper lett.

Bienchen 2 2008. július 8. 11:43  

das sieht megatoll aus.
Richtig Klasse

Google Website Translator Gadget

Köszönöm, hogy erre jártál, és megtiszteltél a figyelmeddel!

Idő

erre nagyon büszke vagyok:)

és erre is:)

Üzemeltető: Blogger.