2008. november 11., kedd

Scraptalálkozó

November 8-án a scrap.hu tagjaival találkozót szerveztünk a Madaras család segítségével Püspökszilágyon. A gyerekekkel már kilenckor átvonultunk a terepet előkészíteni, ami sikerült is, majd egy kis idő múlva a Virág-csemeték és vendéglátóink kisebbik fia sikeresen meg is teremtette a káoszt a színpadon(a viccbeli filozófusok után szabadon)(Klári képei)
Fél tíz felé már erősen nézegettem kifelé az ablakon, hátha ideértek a többiek, erre pár perc múlva megszólalt a telefonom. Bea keresett, hogy alighogy felértek a 2/A-ra rögtön dugóba is kerültek, és már tíz perce állnak egy helyben. Rögtön eszembe is jutott, hogy tényleg, felmarták az úttestet- mindkét oldalon persze-, ezért felajánlottam nekik a Fót-Csomád-Őrbottyán-Váchartyán-Kisnémedi-Püspökszilágy útvonalat. Igaz, hogy ez jóval hosszabb és lassabb elvileg, mint a főút, de legalább tudnak rajta haladni. Tízóra körül megpróbáltam felhívni Beandyt, de nem csörgött ki a telefonja. Ezt már jó jelnek vettem, mivel a hegyek miatt az egyik mobilhálózatnak errefelé nincsen lefedettsége, és valóban, néhány perc után megláttam jönni őket be az épületbe. Nagy örömködés közepette találkoztunk, hiszen Beával, Noéval és Ágikával utoljára (igaz, először is:D) az augusztusi scrap.hu-s bulin találkoztunk. Velük jött még Sipike is, aki hozott egy bőröndnyi lyukasztóformát...A le- és kipakolás után megcsodáltuk egymás elhozott alkotásait,és ötletbörzét is tartottunk, hogy ki mit és hol szerez be... Közben befutott Klári is, aki meg egy autónyi mindenféle apróságot hozott, mivel felszámolja az üzletében maradt eladatlan és már keresetlen cuccokat. Ezekre rá is vetettük magunkat, mint a kiéhezett vadállatok, van is egy pár képem róla:

Közben Klári szabadkozott, hogy egy kicsit "pinceszagúak" az apróságok, de megnyugtattuk, hogy ez minket egyáltalán nem zavar; sőt Bea szavaival élve egyenesen imádjuk ezt az illatot:D
Ezután nekiestünk Sipike és Beandy lyukasztóinak:
(Klári képei, remélem nem haragszik érte, hogy kitettem ide)
A művek nézegetése közben nagyon meglepődtem Klári és Sipike alkotásain, mivel ezeket nem nagyon rakják föl a scrap.hu-ra, remélem, ezt a hiányosságot pótolják majd, mivel szeretném még egy párszor megnézni a műveiket...
Meglepődve vettük észre, hogy már hozzák az ebédet. Nagyfiam már tíz órától nyavalygott, hogy nagyon éhes, így nem is csodálkoztam, amikor elsőnek telepedett le az asztalhoz.

Az ebéd után pedig nekiláttunk az őszi minialbumnak, amelyet Erika küldött nekünk Angliából. MÉG EGYSZER KÖSZÖNJÜK SZÉPEN ERIKA!
A csomagban csodaszép papírok, egy kör alakú album, szalag, és egyéb apróságok voltak. Ebből egyedül az albumot használtam fel teljes egészében, a többiből jócskán maradt még más képek elkészítésére is :))
Sajnos az idő nagyon elszaladt, még bele sem melegedtünk a munkába, máris abba kellett hagyni, mivel a házat be kellett zárni. Gyorsan elkaptam még Andit, hogy csináljon rólunk egy csoportképet (ez is Klárié:-*)

4 megjegyzés:

Katica írta...

jaj,de klassz lehetett a találkozó.Irigyellek benneteket.
Ilyenkor bánom hogy nem lakom közelebb a "nagyfaluhoz" (ahogy tesóm szokta mondan)
Na de nem baj,egyszercsak én is eljutok...talán....

Névtelen írta...

Igazán nagy örömömre szolgál, hogy tetszett nektek a kit válogatás, és az még inkább, hogy ha sok szép alkotás kerekedik belőle! Örülök, hogy legalább ennyivel hozzá tudtam járulni a talihoz!
Erika

Névtelen írta...

Tök jól leírtad, olyan jól éreztem belőle, hogy csak úgy ment az idő és ismét elfáradtam...
Nagyon tetszik az album is!!! :)
Ági

Ui.: írok majd privit a hobbiboltozással kapcsolatban!

Klári írta...

Évikém! Dehogy haragszom,hogy feltetted a képeimet, azért csináltam. És igaza van Ágikának, teljesen visszaadta a leirásod az ottani hangulatot! Köszönöm: Klári