Kedvenc

Utóbbi időben nagyon rákaptam a vázlatokra...:) Ez az oldal egy CS vázlat alapján készült, persze egy kissé átalakítva a saját ízlésemre:P A mintás papírról egyből ez a film jutott eszembe, ennél a jelenetnél a falat borító tapéta rettenetesen hasonlít rá:)
Megint használtam a karácsonyra kapott TH domborítómappát, most éppen Core'dinations barna magvú fekete papíron, így a domborított mintáról lecsiszolhattam a feketét:) Alap a táborban vásárolt, Csabáék MS-os széllyukasztójával kivágott 7Gipsies papír, ez alá is került a fekete barnamagos, hogy látszódjon a szép csipkés széle a papírnak. A mostársárga Bazzill kartont is megdomborítottam, itt a nyomat pozitívját bekenegettem egy kis TH-féle distress tintával, hogy sötétebb legyen. Került még rá egy pár egyszerű rétegzett virágocska a fentebbi papírokból kivágva, egy Merikától kapott gomb, amire a mintás papírból ragasztottam egy darabot, és egy kevés csipke a kép alá. A címfelirat BG Cappella betűmatricából van. A képet ismét textilre nyomtattam, szerintem nagyon hatásos, bár a fotón nem jön át...

Részletfotók:
3 megjegyzés:

Ari 2011. január 4. 9:50  

Ez gyönyörű lett. Imádom, h. tényleg annyira passzol minden a fényképhez. A virágjaid pedig mindig elbűvölnek, még ha ilyen egyszerűek is :)

Merika 2011. január 4. 12:49  

Ez a domborítás szuper, nagyon tetszik! Az oldalad nagyon harmonikus és meglepődtem a színén, de nagyon jó lett!(a könyvet, filmet ideje lesz olvasni, nézni, mert annyit hallottam már róla)

mustavcoffee 2011. január 4. 16:44  

Boldog Új Évet neked.
Az oldal nagyon szép:0) xxx

Google Website Translator Gadget

Köszönöm, hogy erre jártál, és megtiszteltél a figyelmeddel!

Idő

erre nagyon büszke vagyok:)

és erre is:)

Üzemeltető: Blogger.