Visszavonul... (plusz egy játék)


 így döntött a Repülő Bajusz Gabi fiam nagy bánatára. Ő volt az egyik kedvenc síugrója... Ennek a rajongásnak állítottam ezzel az oldallal egy emléket:)
Alap sima fehér karton, amire az Adornit papír mintáját negatívban felvittem ragasztótollal, erre szórtam az átlátszó domborport, majd ráolvasztottam. A kihűlés után átdörzsölgettem szürke tintapárnával, majd a felesleget egy popsitörlővel letöröltem. Itt látszik közelről, olyan szépen csillog:):

Umwowstudio vázlat alapján készült, a már fent említett fehér kartonnal, Adornit papírokkal, sbk virággal és doodlebug kaparós betűmatricával. A komment még nincs egészen készen, nem tudom, mikor lesz az utolsó versenye. A kép alá majd berakjuk az eredményeit.
Csak úgy kíváncsiságból játékot hirdetek: ki tudja kapásból, kiről készült az oldal?:) Ha lesz érdeklődő, no meg helyes megfejtő, akkor kitalálok majd valami nyereményt

3 megjegyzés:

Secima 2011. március 26. 18:32  

Kapásból nem ment, de utánanéztem. Szerintem Adam Malysz a megfejtés.

Secima 2011. március 26. 18:37  

Még annyit, hogy egyáltalán nem értek a síugráshoz, viszont az oldalad tökéletes lett. A valóságban biztosan még szebb. Ez a csillogás pedig nagyon passzol a hóhoz. Igazán ügyes vagy!

DeeDee 2011. március 30. 21:01  

Love this, that paper is AMAZING!

Google Website Translator Gadget

Köszönöm, hogy erre jártál, és megtiszteltél a figyelmeddel!

Idő

erre nagyon büszke vagyok:)

és erre is:)

Üzemeltető: Blogger.