2011. április 1., péntek

30 év...

 ... akárhogy számolom is, harminc év... (Ihász Gábor)
van a két fotó között:) Egyszer már feldolgoztam, nagyon kezdő scrapperként, most egy kicsit fejlettebb kezdőként újra elővettem. A kép története annyi, hogy egész gyerekkoromban faggattam anyut, hol készült ez a kép, de sajnos, már nem emlékezett rá, a környezetből meg nem derült ki. Aztán ezelőtt három évvel elmentünk a Vidámparkba, és a dodzsem épülete előtt megláttam a KUTYÁT:) Gyorsan rátereltem e gyerekeket, és csináltam róluk egy hasonló képet, mint amilyen rólam is született. A kisebbik, enyhén X lábú gyerkőc vagyok én, nagyjából 3 évesen; az újabb képen pedig Lili 3 éves:)
Cewe aktuális heti kihívása ihletett meg, ahol a feladat most az, hogy valamelyik régi épületet, helyszínt keressük meg, fotózzuk le ugyanolyan beállításban, és illesszük a két képet egymásra. Nekem csak félig sikerült, mert a beállítás sajnos nem ugyanolyan, a régi képen jobbról, az újabbon balról látszik a kutya, ezért inkább kihúzósra készítettem el a képek egymásra pakolását. Az oldal Design Dollies 1,2,3 kihívására is készült egyben. Maradék papírokat használtam, valamelyik scraptalálkozón csereberéltem a virágosat, a másik az BB papír. A hátteret maszkolva pecsételgettem össze.

Részletfotók:
itt az öreg kép (persze nem az eredeti):

 itt a harminc évvel későbbi:

itt pedig egy pár virágom, meg papírgyűrésem:

6 megjegyzés:

Era85 írta...

Kezdő scrapper??? Az talán én vagyok, de te??? Igazi scrapper vagy!!! Hihetetlen alkotásaid vannak, amiket imádok, bár mindegyiket egyformán! Szeretem a virágaid, a kiscipőd, a képeid,... MINDENT!!!

Ez az alkotásod, pedig teljesen elvarázsolt!!! A történet, pedig nagyon romantikus!!! Elfelejteni, megtalálni... Nagyszerű érzés lehetett, mikor ráismertél a helyre!!!

Gybogi írta...

IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
annyira jó le a kalappal!

Pertine írta...

Micsoda sztori :) Csodaszép oldal!
Évi, a cewén engedélyezd a hozzászólásokat, mert én már háromszor is próbálkoztam, de nem engedi..

KarenB írta...

Oh wow, your layout is so beautiful! I love all of the delicious layers and the amazing paper distressing. Thanks so much for joining us at Design Dollies.

wendipooh13 írta...

oh wow I just LOVE your page!!!! and all the distressing and your page is stunning!!!!
sooo glad you played along with the Dollies...

Osli írta...

Csodálatos az oldal és a sztori is. Milyen jó, hogy "él" még az a kuty és, hogy felfedezted az valami csodás.